Εγγραφείτε στο Newsletter για άμεση ενημέρωση
Το email σας: Κατηγορία:


Περιοχή μελών
Ταξινόμηση

Αντικείμενα ζήτησης/σελίδα

Αναζήτηση
(στην κατηγορία αντικειμένων ζήτησης: Υλικά τεχνικών έργων)

Υλικά τεχνικών έργων
Δε βρέθηκαν σχετικές εγγραφές
στο σύστημα!Υλικά τεχνικών έργων - Δάπεδα λαμινειτ ( laminate)

Τα δάπεδα laminate ή δάπεδα αντικολλητής ξυλείας αποτελούνται από στρώσεις υλικών (ινόπλακα, υλικό επιφάνειας, υγροαπωθητικά και ηχομονωτικά φύλλα). Το αισθητικό αποτέλεσμα του υλικού αυτού έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό και προσομοιάζει αισθητά στο πραγματικό ξύλο, προσδίδοντας αίσθηση θαλπωρής στους χώρους χρήσης.
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Δάπεδα Ξύλινα

ΞΥΛΟ......το πολύτιμο δώρο που μας προσφέρει η Φύση! Εχει μεγάλες θερμομονωτικές ικανότητες και είναι οικολογικό αφού η υλοτομία είναι ελεγχόμενη.Χρησιμοποιώντας ξύλινα δάπεδα - πατώματα έχετε το πλεονέκτημα να μεταφέρετε ένα κομμάτι του "φυσικού κόσμου" μέσα στο χώρο σας και μπορείτε να επωφεληθείτε από το καλύτερο που έχει να σας προσφέρει ένα παρκέ δάπεδο: Ζεστασιά,ακουστική, μόνωση, απλές γραμμές, καθαρές ή Rustic επιφάνειες, τη βάση για εκλεπτυσμένο στύλ και άνετη ατμόσφαιρα.
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Δάπεδα εξωτερικων χώρων ντεκ συνθετικά(wpc) ή ξύλινα

Ξύλινα η συνθετικά (WPCs) ντεκ για δάπεδα εξωτερικών χώρων . Εξαιρετικά ασφαλής λύση για δεκάδες διαφορετικές εφαρμογές σε δάπεδα εξωτερικών χώρων αλλά και σε συστήματα περίφραξης η επένδυσης εξωτερικών χώρων . Οι εγκεκριμένοι προμηθευτές του AssA Mall προτείνουν και προσφέρουν μια τεράστια γκάμα λύσεων.
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Νιπτήρες μπάνιου με πάγκο

Νιπτήρες μπάνιου με ενσωματωμένο πάγκο Η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική πρόταση είναι προϊόν σύγχρονης τεχνολογίας. Σχεδιάστηκε από αρχιτέκτονες με διεθνή εμπειρία στην σχεδίαση ξενοδοχείων. Είναι κομψό, μοντέρνο, λειτουργικό, αποπνέει δε φινέτσα και πλούτο. Παράγεται σε οποιοδήποτε μέγεθος και χρώμα (από 1 μέτρο έως 2,5 μέτρα) κατά παραγγελία έτσι ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι ανάγκες της αρχιτεκτονικής μελέτης. Τοποθετείται πολύ εύκολα, σε ελάχιστο χρόνο και με πολύ μικρό κόστος και φυσικά έχει εξαιρετική τιμή (best value for money)
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Δάπεδα Βινυλίου Αθλητικών χώρων

Τα αθλητικά δάπεδα βινυλίου είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυμναστήρια , γήπεδα μπάσκετ,βόλευ, χάντμπολ. Τα δάπεδα βινυλίου είναι επίσης η πιο σύγχρονη επιλογή για αίθουσες πολλαπλών χρήσεων που φιλοξενούν δραστηριότητες όπως εκθέσεις , εκδηλώσεις , προβολές αλλά και αθλητικές δραστηριότητες. Οι επιλογές χρωμάτων πολλές. Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η προστασία της υγείας των χρηστών με διεθνή πιστοποιητικά.
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Δάπεδα Βινυλίου χώρων εκπαίδευσης και πολιτισμού

Τα δάπεδα Βινυλίου είναι εξαιρετική λύση για χώρους εκπαίδευσης και πολιτιστικούς χώρους. Οι προμηθευτές που επέλεξε το AssA Mall διαθέτουν ολοκληρωμένες και απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις στην αγορά της εκπαίδευσης. Η αγορά της εκπαίδευσης απαιτεί πολλά διαφορετικά προϊόντα για να καλυφθεί το εύρος των αναγκών της. Οι περιορισμοί της υγιεινής, της αντοχής και της ακουστικής αποτελούν μόνο ένα μέρος των υποχρεωτικών τεχνικών προδιαγραφών που πρέπει να ικανοποιούνται. Η εμπειρία των επιλεγέντων προμηθευτών από το AssA Mall επιτρέπει να προσφέρουν λύσεις για κάθε περιοχή και κάθε επίπεδο εκπαίδευσης.
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Δεξαμενές Zεστού Nερού Xρήσης (μποιλερ) εως 5.000 Lt

Στην κατηγορία ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ θα βρείτε 1.Δεξαμενές θέρμανσης νερού χρήσης 2. Συνδυαστικές δεξαμενές (combination tanks) 3. Δεξαμενές συσσώρευσης (buffer tanks) 4. Δεξαμενές μεγάλης χωρητικότητας μέχρι και 5000 Lt (big volume tanks) 5. Θερμοδοχεία αντλιών θερμότητας (vhp-t&nbs)
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Χάλυβας κατασκευών

Για την επιλογή των υλικών για την εξασφάλιση ικανοποιητικής ανθεκτικότητας  λαμβάνονται υπόψη,  οι παρακάτω αλληλοσχετιζόμενοι παράγοντες: η μελλοντική χρήση του δομήματος• τα απαιτούμενα κριτήρια συμπεριφοράς• οι αναμενόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες• η σύνθεση, οι ιδιότητες και η συμπεριφορά των υλικών• οι επιδράσεις της σύνδεσης διαφορετικών υλικών μεταξύ τους• το σχήμα των μελών και οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες• η ποιότητα εργασίας και το επίπεδο ελέγχου• τα ιδιαίτερα προστατευτικά μέτρα • η πιθανή συντήρηση κατά την διάρκεια της μελλοντικής ζωής του δομήματος οι αναμενόμενες περιβα
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Ανελκυστήρες σκάλας Stairlifts

Ανελκυστήρες σκάλας (ΑΜΕΑ). Την 9/12/2017 θα ενεργοποιηθεί η κατηγορία των ανελκυστήρων σκάλας στην πλατφόρμα του AssA mall.
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Δάπεδα Βινυλίου υγεινομικών χώρων

Τα δάπεδα Βινυλίου είναι μια εξαιρετική επιλογή για χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας. Καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες νοσοκομείων, άλλων ιατρικών υποδομών όπως επίσης καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) στους χώρους υποδοχής.
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Χάλυβες οπλισμού σκυροδέματος

 Οι χάλυβες οπλισμού σκυροδέματος (Χ.Ο.Σ.) είναι προϊόντα χάλυβα που κατατάσσονται στην ομάδα των μη ή ελαφρά κραματωμένων χαλύβων και οι οποίοι θεωρούνται κατάλληλοι για την ενίσχυση (όπλιση) του σκυροδέματος. Σύμφωνα με τα Πρότυπα ΕΛΟΤ959 κ
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Εσωτερικές σκάλες ξύλινες

0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Ξυλεια κατασκευών - Καστανιάς - Πεύκης

Το ξύλο είναι ένα από τα παλαιότερα δομικά υλικά που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος στις κατασκευές του. Εύκολα επεξεργάσιμο και σχεδόν πάντα έτοιμο για χρήση, έχει συντελέσει αποφασιστικά στην επιβίωση του ανθρώπου και την ανάπτυξη του πολιτισμού.
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Εσωτερικές σκάλες μεταλλικές

0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Σκυρόδεμα

Σύμφωνα με  σχετική μελέτη του ΤΕΕ στη χώρα μας τα θέματα που αφορούν τεχνολογία σκυροδέματος καθορίζονται από τον Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος (ΚΤΣ-97), που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 315/Β/17.04.1997 και ισχύει από τις 17/10/1997 υποχρεωτικά
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Τούβλα τοιχοποιίας

ΛΙΘΟΣΩΜΑΤΑ (ΤΟΥΒΛΑ – MASONRY UNITS)     Κατά τον Ευρωκώδικα 6 (EΛΟΤ ΕΝV 1996-1-1) λιθόσωμα είναι ένα στοιχείο κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τοιχοποιίας. Αναλόγως της προέλευσής τους τα λιθοσώματα διακρί
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Πάνελ πολυουρεθάνης τοιχοποιίας και οροφής

Η ομάδα αξιολόγησης επιχειρήσεων του AssA mall θα ολοκληρώσει την διαδικασία αξιολόγησης λύσεων και επιχειρήσεων που διαθέτουν στην αγορά Πάνελ πολυουρεθάνης τοιχοποιίας και οροφής έως την 30/11/17. Από 4/1/2018 θα ενεργοποιηθεί η κατηγορία των Πάνελ πολυουρεθάνης τοιχοποιίας και οροφής στην πλατφόρμα του AssA mall.
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Άλλα υλικά τοιχοποιίας

0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Ηλιακά συστήματα

Οι εγκατεστημένοι ηλιακοί θερμοσίφωνες εξοικονομούν 1,1 δισεκατομμύρια κιλοβατώρες το χρόνο, όση ενέργεια παράγει δηλαδή ένας συμβατικός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής, ισχύος 200 μεγαβάτ. Δείτε τι πρέπει να ελέγχετε στο προιόν και στον προμηθευτή πριν επιλέξετε.
0 ζητήσεις
Facebook
Υλικά τεχνικών έργων - Κεραμίδια ασφαλτικά

0 ζητήσεις
FacebookΤα στοιχεία
Περιοχή μελών
Κατηγορίες έργων
`
assamall.gr

@2015 CopyrightTM All right reserved. Κοινωνικά δίκτυα:     

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία σας σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το AssA Mall να σας φανεί χρήσιμο.

Επωνυμία
Επίθετο
Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Μήνυμα
Captcha Image
Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha)


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία σας σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το AssA Mall να σας φανεί χρήσιμο.

Επωνυμία
Επίθετο
Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Μήνυμα
Captcha Image
Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha)