Εγγραφείτε στο Newsletter για άμεση ενημέρωση
Το email σας: Κατηγορία:

Περιοχή μελών
Συχνες ερωτήσεις
Συνεργαστείτε μαζί μας

AssA MALL

Κέντρο προμήθειας υλικών και υπηρεσιών για τεχνικά έργα  

Εκατοντάδες συνεργαζόμενοι μηχανικοί συμβουλεύουν και αποστέλλουν στους πιστοποιημένους  προμηθευτές του AssA Mall  χιλιάδες  ζητήσεις υλικών και υπηρεσιών   για μικρά  και  μεγάλα τεχνικά έργα.


Προσωπικά δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα  
  • Ο δικτυακός τόπος assamall.gr δεν αποκαλύπτει ούτε δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών Ο  δικτυακός τόπος assamall.gr δικτυακός  και η assa δύναται να τηρεί Αρχείο και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των Χρηστών, τα οποία θα περιέρχονται σε γνώση της, μέσω του δικτυακού τόπου assamall.gr για την επικοινωνία και την εξυπηρέτηση των συναλλαγών. Ο Χρήστης διατηρεί τα δικαιώματα των άρθρων 11 & 13 του ν.2472/1997.
  • Ο  δικτυακός τόπος assamall.gr δεν φέρει, έναντι των χρηστών, ευθύνη για τυχόν διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων λόγω χρήσης εκ μέρους τους, μέσα από της σελίδες του δικτυακού τόπου assamall.gr προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων.
  • Οι απαντήσεις σε ψηφοφορίες που τυχόν διενεργούνται στον  δικτυακό τόπο assamall.gr καταγράφονται, αναλύονται και σχολιάζονται από την assa, η οποία διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης των στοιχείων αυτών, τα πορίσματα των οποίων αποτελούν πνευματική της  ιδιοκτησία. 

Τηλεφωνική επικοινωνία

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με εκπρόσωπο του AssA Mall συμπληρώστε την φόρμα με το τηλέφωνό σας  και θα σας καλέσει ο εκπρόσωπός μας ή  καλέστε μας στο τηλ. 6951 277 377.
Η τηλεφωνική  υπηρεσία λειτουργεί από τις 9 πμ έως τις 9 μμ.

Το τηλέφωνό σας:


Υποβολή ερωτήματος

Για κάθε απορία σας σχετικά με τη λειτουργία του AssA Mall, μπορείτε να στείλετε σχετική ερώτηση και ο εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.
Δηλώστε το τηλέφωνό σας ή το email σας, ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να επικοινωνήσει μαζί σας ο εκπρόσωπός μας.

( : Υποχρεωτικό πεδίο )
Email:
Τηλέφωνο:
Ερώτηση:Τα στοιχεία
Περιοχή μελών
Κατηγορίες έργων
`
assamall.gr

@2015 CopyrightTM All right reserved. Κοινωνικά δίκτυα:     

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία σας σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το AssA Mall να σας φανεί χρήσιμο.

Επωνυμία
Επίθετο
Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Μήνυμα
Captcha Image
Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha)


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία σας σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το AssA Mall να σας φανεί χρήσιμο.

Επωνυμία
Επίθετο
Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Μήνυμα
Captcha Image
Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha)