Εγγραφείτε στο Newsletter για άμεση ενημέρωση
Το email σας: Κατηγορία:


Περιοχή μελών
Ταξινόμηση

Αντικείμενα ζήτησης/σελίδα

Αναζήτηση
(στην κατηγορία αντικειμένων ζήτησης: Ολοκληρωμένα τεχνικά έργα )

Ολοκληρωμένα τεχνικά έργα
Δε βρέθηκαν σχετικές εγγραφές
στο σύστημα!Ολοκληρωμένα τεχνικά έργα - Μονάδες Βιολογικού καθαρισμού λυμάτων Ξενοδοχείων

Το ΑssΑ mall, έχοντας πάντα ως γνώμονα την σωστή ολοκλήρωση των τεχνικών έργων μελέτησε και αξιολόγησε εταιρείες (EPC contractors) ειδικευμένες στην μελέτη και την κατασκευή μονάδων βιολογικού καθαρισμού λυμάτων ξενοδοχείων και μπορούν να παραδώσουν το έργο με το κλειδί στο χέρι.
0 ζητήσεις
Facebook
Ολοκληρωμένα τεχνικά έργα - Ελαιουργεία - Μονάδες βιολογικού καθαρισμού υγρών αποβλήτων

Ελαιουργεία-Επεξεργασία τυποποίηση βρώσιμης ελιάς. Η ελληνική βρώσιμη ελιά έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.Οι Ελληνικές μονάδες συσκευασίας και τυποποίησης αντιμετωπίζουν με πολύ μεγάλη ευαισθησία τα θέματα του περιβάλλοντος. Το AssA mall αξιολόγησε και προτείνει κατασκευαστές ΜΟΝΑΔΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΩΝ που φέρουν όλες εκείνες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, παραδίδουν το έργο με το κλειδί στο χέρι και αναλαμβάνουν την ευθύνη των αποτελεσμάτων.
0 ζητήσεις
Facebook
Ολοκληρωμένα τεχνικά έργα - Τυροκομεία - Μονάδες καθαρισμού υγρών αποβλήτων

Η αγορά των τυροκομικών προϊόντων είναι από τους παραδοσιακότερους αλλά και από τους δυναμικότερους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας. Ο καταναλωτής του εικοστού πρώτου αιώνα είναι πολύ ευαίσθητος σε θέματα περιβάλλοντος όπως και ο σύγχρονος τυροκόμος. Τα υγρά απόβλητα των τυροκομικών μονάδων απαιτούν ειδική διαχείριση και από νομικής πλευράς και από επιστημονικής πλευράς είτε έχουν ενσωματωμένο το τυρόγαλα είτε όχι. Το AssA mall μελέτησε σε βάθος τις προτεινόμενες λύσεις της βιολογικής επεξεργασίας των αποβλήτων, αξιολόγησε και προτείνει τις αποτελεσματικότερες και ασφαλέστερες λύσεις.
0 ζητήσεις
Facebook
Ολοκληρωμένα τεχνικά έργα - Φωτοβολταικά πάρκα (net metering)

Μελέτη , αδειόδότηση , προμήθεια , εγκατάστση φωτοβολταϊκών συστημάτων με το πρόγραμμα αυτοπαραγωγής και ενεργειακού συμψηφισμού (net metering ) Το πρόγραμμα της αυτοπαραγωγής μέσω συμψηφισμού παραγόμενης – καταναλισκόμενης ενέργειας (net metering), αποτελεί ένα από τα εργαλεία προώθησης της αυτοπαραγωγής και ιδιοκατανάλωσης με ΑΠΕ. Το net metering επιτρέπει στον καταναλωτή να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των ιδιοκαταναλώσεών του.
0 ζητήσεις
Facebook
Ολοκληρωμένα τεχνικά έργα - Εφαρμογές φυσικού αερίου για ψύξη - θέρμανση ξενοδοχείων

Εφαρμογές φυσικού αερίου για ψύξη - θέρμανση ξενοδοχείων
0 ζητήσεις
Facebook
Ολοκληρωμένα τεχνικά έργα - Ανεμογεννήτριες < 50 KW Μελέτη προμήθεια εγκατάσταση

Ανεμογεννήτριες < 50 KW Μελέτη προμήθεια εγκατάσταση
0 ζητήσεις
FacebookΤα στοιχεία
Περιοχή μελών
Κατηγορίες έργων
`
assamall.gr

@2015 CopyrightTM All right reserved. Κοινωνικά δίκτυα:     

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία σας σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το AssA Mall να σας φανεί χρήσιμο.

Επωνυμία
Επίθετο
Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Μήνυμα
Captcha Image
Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha)


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία σας σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το AssA Mall να σας φανεί χρήσιμο.

Επωνυμία
Επίθετο
Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Μήνυμα
Captcha Image
Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha)