Εγγραφείτε στο Newsletter για άμεση ενημέρωση
Το email σας: Κατηγορία:

Περιοχή μελών
Συχνες ερωτήσεις
Συνεργαστείτε μαζί μας

AssA MALL

Κέντρο προμήθειας υλικών και υπηρεσιών για τεχνικά έργα  

Εκατοντάδες συνεργαζόμενοι μηχανικοί συμβουλεύουν και αποστέλλουν στους πιστοποιημένους  προμηθευτές του AssA Mall  χιλιάδες  ζητήσεις υλικών και υπηρεσιών   για μικρά  και  μεγάλα τεχνικά έργα.

Υλικά τεχνικών έργων - Δάπεδα Βινυλίου χώρων εκπαίδευσης και πολιτισμούΛύσεις δημοσίων κτιρίων
Λύσεις δημοσίων κτιρίων

Δάπεδα Βινυλίου για χώρους εκπαίδευσης και πολιτισμού

 

Τα δάπεδα Βινυλίου είναι εξαιρετική λύση για χώρους εκπαίδευσης και πολιτιστικούς χώρους. Οι προμηθευτές  που επέλεξε το AssA Mall διαθέτουν  ολοκληρωμένες  και απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις  στην αγορά της εκπαίδευσης. Η αγορά της εκπαίδευσης  απαιτεί πολλά διαφορετικά προϊόντα για να καλυφθεί το εύρος των αναγκών της. Οι περιορισμοί της υγιεινής, της αντοχής  και της ακουστικής αποτελούν μόνο ένα μέρος των  υποχρεωτικών τεχνικών προδιαγραφών που πρέπει να ικανοποιούνται. Η εμπειρία των επιλεγέντων προμηθευτών από το AssA Mall επιτρέπει να προσφέρουν λύσεις για  κάθε περιοχή και κάθε επίπεδο εκπαίδευσης.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ειδικοί  της εκπαίδευσης συνεργαζόμενοι με το AssA Mall περιέγραψαν λύσεις  που ικανοποιούν  τα προβλεπόμενα  τεχνικά χαρακτηριστικά όπως επίσης και τις αρχιτεκτονικές επιλογές για κάθε χώρο μέσα στα σχολεία. Οι προτεινόμενες λύσεις δημιουργούν το καλύτερο περιβάλλον για την εκπαίδευση και ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτών.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Αρχίζοντας να περπατάνε τα παιδιά και να ανακαλύπτουν τον κόσμο χρειάζονται ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για να αναπτυχθούν. Η τεράστια γκάμα λύσεων των εργοστασίων που επέλεξε και προτείνει το AssA mall ικανοποιούν  πλήρως τις προδιαγραφές υγιεινής ασφάλειας και εκπομπών, παράλληλα  η τεράστια ποικιλία χρωμάτων επιτρέπουν στους αρχιτέκτονες να υλοποιήσουν και την πιο προχωρημένη έμπνευσή τους.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι προμηθευτές που είναι στην λίστα επιλεγμένων (short list ) του AssA Mall προσφέρουν πολλές λύσεις δαπέδων  προσαρμοσμένες στον τομέα του πολιτισμού. Όχι μόνο οικολογικά υπεύθυνες λύσεις, αλλά και λύσεις που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες ακουστικής των χώρων και αντοχής. Η ποιότητα και η ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που διαθέτουν  είναι ιδανικά για την προώθηση της τέχνης και του πολιτισμού.Προδιαγραφές


Τα στοιχεία
Περιοχή μελών
Κατηγορίες έργων
`
assamall.gr

@2015 CopyrightTM All right reserved. Κοινωνικά δίκτυα:     

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία σας σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το AssA Mall να σας φανεί χρήσιμο.

Επωνυμία
Επίθετο
Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Μήνυμα
Captcha Image
Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha)


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία σας σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το AssA Mall να σας φανεί χρήσιμο.

Επωνυμία
Επίθετο
Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Μήνυμα
Captcha Image
Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha)