Εγγραφείτε στο Newsletter για άμεση ενημέρωση
Το email σας: Κατηγορία:

Περιοχή μελών
Συχνες ερωτήσεις
Συνεργαστείτε μαζί μας

AssA MALL

Κέντρο προμήθειας υλικών και υπηρεσιών για τεχνικά έργα  

Εκατοντάδες συνεργαζόμενοι μηχανικοί συμβουλεύουν και αποστέλλουν στους πιστοποιημένους  προμηθευτές του AssA Mall  χιλιάδες  ζητήσεις υλικών και υπηρεσιών   για μικρά  και  μεγάλα τεχνικά έργα.


Σχετικά με μας

Το ΑssΑ consulting είναι ένα διεπιστημονικό δίκτυο παροχής οικονόμο - τεχνικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, εκπόνησης μελετών και διοίκησης projects, που δραστηριοποιείται στους χώρους της αστικής και βιομηχανικής ανάπτυξης, των κατασκευών, των υποδομών, των φυσικών πόρων, της ανάπτυξης των επιχειρήσεων, της κλιματικής αλλαγής και της ενέργειας.

 

Οι εκατοντάδες συνεργάτες του Δικτύου, οικονομολόγοι, μηχανικοί μελετητές, μηχανικοί επιβλέποντες, project managers, πληροφορικοί, νομικοί βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και διακρίνονται για την επιστημονική τους επάρκεια, την επαγγελματική τους εμπειρία, την προσωπικότητα και το ήθος τους.

 

Ο κάθε συνεργάτης είναι άριστα επιστημονικά καταρτισμένος και απόλυτα ειδικευμένος στο αντικείμενο του, γεγονός που σε συνδυασμό με την πρότυπη οργάνωση σε μέσα και τεχνικές, αποτελεί την βάση για την δημιουργία ισχυρότατων ομάδων εργασίας, ικανών να διαχειριστούν με επιτυχία οποιοδήποτε project, οποιουδήποτε μεγέθους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Οι δεκάδες εκατοντάδες συνεργάτες  του δικτύου AssA consulting συμβουλεύουν  κάθε χρόνο για τις προμήθειες πάρα πολλών τεχνικών έργων κατασκευών, υποδομών,  ενέργειας αλλά και χιλιάδων μικρών τεχνικών έργων όπως είναι οι μικρές κατασκευές, οι ανακαινίσεις των κτιρίων, οι εγκαταστάσεις ενεργειακών συστημάτων ψύξης θέρμανσης, εξοικονόμησης ενέργειας κλπ κλπ κλπ.

 

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για υψηλές προδιαγραφές στις προμήθειες και την εκτέλεση των τεχνικών έργων αναπτύξαμε και οργανώσαμε σύστημα προώθησης αξιόλογων εταιρειών, είτε είναι προμηθευτές, είτε κατασκευαστές, είτε υπεργολάβοι - συνεργεία εκτέλεσης τεχνικών εργασιών.


Οι δεκάδες εκατοντάδες συνεργάτες μας, φέρνουν σε επαφή τις συνεργαζόμενες εταιρείες με τους υπεύθυνους προμηθειών χιλιάδων τεχνικών έργων, μικρών και μεγάλων και υποστηρίζουν αυτές στην διαδικασία να κερδίσουν τα έργα.


Τηλεφωνική επικοινωνία

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με εκπρόσωπο του AssA Mall συμπληρώστε την φόρμα με το τηλέφωνό σας  και θα σας καλέσει ο εκπρόσωπός μας ή  καλέστε μας στο τηλ. 6951 277 377.
Η τηλεφωνική  υπηρεσία λειτουργεί από τις 9 πμ έως τις 9 μμ.

Το τηλέφωνό σας:Τα στοιχεία
Περιοχή μελών
Κατηγορίες έργων
`
assamall.gr

@2015 CopyrightTM All right reserved. Κοινωνικά δίκτυα:     

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία σας σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το AssA Mall να σας φανεί χρήσιμο.

Επωνυμία
Επίθετο
Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Μήνυμα
Captcha Image
Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha)


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία σας σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το AssA Mall να σας φανεί χρήσιμο.

Επωνυμία
Επίθετο
Όνομα
Τηλέφωνο
Email
Μήνυμα
Captcha Image
Αποκλεισμός Αυτοματισμών (Captcha)